Vrste kartica

EYCA i ISIC kartice omogućavaju omladinskoj i studentskoj populaciji mnoštvo pogodnosti tokom studiranja, ali i u svakodnevnom životu kroz beneficije iz različitih oblasti (kultura, turizam, saobraćaj, trgovina, zabava, edukacija, mnogobrojne usluge i smeštaj) kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Jedinstvene u svetu potvrđuju studentski (ISIC) i omladinski (EYCA) status na međunarodnom nivou. Izdvaja se i prepoznatljiva ITIC kartica koja predstavlja međunarodni profesorski ID.

Izborom jedne od sledećih kartica saznajte više:

EYCA
kartica

Međunarodna identifikaciona kartica koja pruža brojne pogodnosti u našoj zemlji i drugim zemljama Evrope mladima ispod 30 godina starosti, bez obzira na to da li su oni učenici, studenti, zaposleni ili nezaposleni.

ISIC
kartica

Jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta i omogućava brojne popuste i pogodnosti. Namenjena je učenicima i studentima od 12. godine starosti.

Studentska
čip kartica

Pored funkcije elektronskog evidentiranja podataka u Studentskim domovima širom Srbije i Fakultetima, Studentska čip kartica sadrži ISIC i EYCA kartice što znači da možeš koristiti sve njihove pogodnosti.

Učenička
kartica

Omogućava elektronsko evidentiranje podataka u Učeničkim domovima širom Srbije, ali sadrži i EYCA karticu što znači da možeš koristiti sve njene pogodnosti.

ITIC
kartica

Međunarodna profesorska identifikaciona kartica koja je namenjena profesorima osnovnih, srednjih škola i fakulteta.

ISIC
Maestro kartica

Namenjena je studentima između 18. i 28. godine koji žele da u jednoj kartici pored ISIC pogodnosti imaju i mogućnost platne funkcije.

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

Ponedeljak-Petak
10-14h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET