Vrste kartica

EYCA i ISIC kartice omogućavaju omladinskoj i studentskoj populaciji mnoštvo pogodnosti tokom studiranja, ali i u svakodnevnom životu kroz beneficije iz različitih oblasti (kultura, turizam, saobraćaj, trgovina, zabava, edukacija, mnogobrojne usluge i smeštaj) kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Jedinstvene u svetu potvrđuju studentski (ISIC) i omladinski (EYCA) status na međunarodnom nivou. Izdvaja se i prepoznatljiva ITIC kartica koja predstavlja međunarodni profesorski ID.

Izborom jedne od sledećih kartica saznajte više:

EYCA
kartica

1. EYCA kartica Sajt1

Međunarodna identifikaciona kartica koja pruža brojne pogodnosti u našoj zemlji i drugim zemljama Evrope mladima ispod 30 godina starosti, bez obzira na to da li su oni učenici, studenti, zaposleni ili nezaposleni.

ISIC
kartica

ISIC kartica1

Jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta i omogućava brojne popuste i pogodnosti. Namenjena je učenicima i studentima od 12. godine starosti.

Studentska
čip kartica

Studentska čip kartica Sajt

Pored funkcije elektronskog evidentiranja podataka u Studentskim domovima širom Srbije i Fakultetima, Studentska čip kartica sadrži ISIC i EYCA kartice što znači da možeš koristiti sve njihove pogodnosti.

Učenička
kartica

4. Učenička kartica Sajt1

Omogućava elektronsko evidentiranje podataka u Učeničkim domovima širom Srbije, ali sadrži i EYCA karticu što znači da možeš koristiti sve njene pogodnosti.

ITIC
kartica

ITIC

Međunarodna profesorska identifikaciona kartica koja je namenjena profesorima osnovnih, srednjih škola i fakulteta.

ISIC
Maestro kartica

Isic maestro

Namenjena je studentima između 18. i 28. godine koji žele da u jednoj kartici pored ISIC pogodnosti imaju i mogućnost platne funkcije.

*Nije dostupna