Učenička kartica

Ova kartica omogućava evidentiranje ulaska/izlaska korisnika u učeničkom domu, korišćenje elektronskih bonova za ishranu u menzama, pristup brojnim konkursima na različite teme i brojne popuste u Srbiji i širom Evrope.

Šta dobijaš uz Učeničku karticu (EYCA pogodnosti)?

  • Popuste u našoj i drugim zemljama Evrope koji se mogu pretražiti u odeljku Popusti. Popusti se odnose na različite oblasti: kupovinu ulaznica za muzeje, pozorišta, karata za autobuski i železnički saobraćaj, smeštaj u hotelima i hostelima, posete ugostiteljskih objekata, kupovinu garderobe i drugih potreba mladih u različitim lancima trgovine i na putovanjima
  • Poklone tokom cele godine na promocijama i putem društvenih mreža

Neophodno je da pratiš Facebook i Instagram profil namenjen korisnicima kartica kako bi bio obavešten o svim aktuelnostima:

  • Učestvovanje u različitim tematskim konkursima i dešavanjima za mlade

Kako da postanem korisnik Učeničke kartice?

Prilikom apliciranja za jedan od Učeničkih domova širom Srbije, možeš podneti zahtev za vađenje kartice. Instrukcije dobijaš direktno u Učeničkim domovima.

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

Ponedeljak-Petak
08-16h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada web sajta kha-concepts.combokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada web sajta kha-concepts.combokisha.NET