O nama

Evropski omladinski centar (EOC) je osnovan 2002. godine u Beogradu i skoro dve decenije veoma uspešno ispunjava cilj pospešivanja i poboljšanja omladinskog, studentskog i učeničkog standarda preko brojnih međunarodnih projekata i programa, čime ulaže kreativnu i neprocenjivu energiju da svojim članovima omogući sticanje značajnih iskustava i podsticanje njihove mobilnosti.

Jedan od istaknutijih projekata čiji je EOC zastupnik je EYCA – Evropska omladinska kartica (European Youth Card) koja omogućava mladima do 30. godine starosti mnoštvo beneficija iz različitih oblasti u našoj i drugim zemljama Evrope, uz veliku podršku i partnerstvo na međunarodnom nivou sa Savetom Evrope i Evropskim parlamentom.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) i Internacionalne profesorske identifikacione kartice (ITIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta i prepoznat od strane UNESCO-a svojim uspešnim razvojem preko 60 godina u svetu.

Evropski omladiski centar je potpisnik brojnih sporazuma o saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i aktivni je partner Vlade Republike Srbije u kreiranju omladinske politike.

Saradnjom sa Fakultetima, Visokoškolskim ustanovama i Studentskim centrima širom Srbije, kao i brojnim omladinskim i sportskim organizacijama, ulažu se dodatni napori i kreativna energija da bi se što uspešnije odgovorilo na potrebe mladih.

Pratite nas:

 
 

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

Ponedeljak-Petak
08-16h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada web sajta kha-concepts.combokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada web sajta kha-concepts.combokisha.NET