Studentska čip kartica

Koje su pogodnosti uz ISIC/EYCA Studentsku čip karticu?

Pored funkcije elektronskog evidentiranja podataka u Studentskom domu i restoranu, Studentska čip kartica sadrži i međunarodne  kartice ISIC i EYCA što znači da možeš koristiti sve njihove pogodnosti.

Međunarodna Studentska Identifikaciona kartica (ISIC)

  • Međunarodni studentski ID
  • Popusti širom sveta
  • Pogodnosti na prijave za Work and Travel program

Evropska omladinska kartica (EYCA)

  • Osiguranje i putno osiguranje
  • Popusti i pogodnosti u našoj zemlji i drugim zemljama Evrope
  • Pokloni i vaučeri

Kako da postanem korisnik Studentske čip kartice?

Prilikom apliciranja za jedan od Studentskih domova širom Srbije ili upisa školske godine na jednom od fakulteta koji su u sistemu Studentske čip kartice, možeš podneti zahtev za vađenje kartice. Instrukcije dobijaš direktno u Studentskim službama.

Važenje  Studentske čip kartice i ISIC/EYCA licenca

Studentska kartica fizički važi dve godine, dok licence ISIC i EYCA važe godinu dana. Svake godine, nakon upisa zimskog semestra potrebno je produžiti karticu i licence radi korišćenja osiguranja i popusta tokom cele godine.

Za produženje ISIC/EYCA Studentske čip kartice potrebno je doneti na uvid indeks ili potvrdu sa fakulteta o upisanom zimskom semestru i statusu studiranja, kao i račun o plaćenom produženju prava na ishranu i produžavanju ISIC i EYCA licenca.

Kako da postanem korisnik Studentske čip kartice?

  • Prilikom apliciranja za jedan od Studentskih domova širom Srbije ili upisa školske godine na jednom od fakulteta koji su u sistemu Studentske čip kartice, možeš podneti zahtev za vađenje kartice. Instrukcije dobijaš direktno u Studentskim službama.

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

Ponedeljak-Petak
10-14h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET