ITIC kartica – Internacionalna profesorska identifikaciona kartica

ITIC kartica (International teacher identity card)

Šta dobijate uz ITIC karticu?

 • Međunarodni profesorski identifikacioni dokument
 • Popuste i pogodnosti širom sveta koji se mogu pretražiti u odeljku “ITIC popusti”

Prilikom apliciranja za ITIC karticu neophodno je dostaviti:

 • Kopiju lične karte ili pasoša
 • Potvrdu iz škole/fakulteta da je osoba u stalnom radnom odnosu  (minimum 18-časovna radna nedelja)
 • Jednu malu fotografiju (veličine kao za ličnu kartu)
 • Godišnju članarinu u iznosu od 700 RSD koja važi od septembra jedne do decembra naredne školske godine (kartica je vezana za školsku godinu)

Objašnjenje važenja ITIC kartice

Ciklus važenja ITIC kartice počinje u septembru svake školske godine i završava se u decembru naredne godine (najduži period važenja je 16 meseci).

Primer važenja za školsku 2018/2019 godinu:

Apliciranje za ITIC karticu podnošenjem potvrde za školsku godinu 2018/2019 godinu se najranije može obaviti u septembru 2018. godine kada zvanično počinje školska 2018./2019. godina. U ovom slučaju kartica će važiti od septembra 2018. do decembra 2019. godine.

Ukoliko korisnik kartice podnese zahtev u bilo kom drugom sledećem mesecu 2018. (oktobar, novembar ili decembar) ili 2019. godine, ITIC kartica će imati važenje od meseca u kome se aplicira do 31.12.2019.

Na ovom primeru se mogu tumačiti naredne školske godine.

Iznos članarine je isti za bilo koji period podnošenja zahteva. Pri obnovi ITIC kartice potrebno je dostaviti svu neophodnu dokumentaciju.

Kartica se može izvaditi na jedan od sledećih načina:

Kartica se može izvaditi na jedan od sledećih načina:

 1. U Korisničkom servisu u Beogradu: Starine Novaka 1, Beograd, od ponedeljka do petka (08-16h).
 2. U Novom Sadu, BAS Konsalting, Kralja Aleksandra 12, Pariski magazin, III sprat, lokal 57. Kontakt: +381 21 3015 119, +381 69 5030 423, , od ponedeljka do petka (09-17h)

Poručivanje putem pošte:

 • Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete i lično aplicirate za karticu, možete je poručiti putem pošte. Potrebno je da pošaljete navedena dokumenta kao i dokaz o uplati članarine, na adresu Starine Novaka 1/1 , Beograd za Evropski omladinski centar.
 • Uplatu vršite na naš žiro račun: 205 – 89488 – 23
 • Isporuka kartice je od 5 do 7 radna dana od dana kada je primljena vaša pošiljka. Ukoliko želite da vašu ITIC karticu pošaljemo post-expresom radi brže i sigurnije isporuke, molimo da na pomenuti račun uplatite 180 dinara više za isporuku kartice.

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

Ponedeljak-Petak
08-16h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET