Registracija korisnika i aktivacija kartice

OBJAŠNJENJE

REGISTRACIJA KORISNIKA

Svi stari i novi korisnici kartica treba da naprave novi korisnički profil na novom portalu mojakartica.rs. sa ispravnim podacima za potpunu registraciju korisnika.

1. Izaberite opciju Moj profil/Aktivacija

2. Upišite sve neophodne podatke koji su potrebni za registraciju korisnika.

Prilikom popunjavanja podataka, potrebno je da izaberete i tačnu karticu koju posedujete i da unesete ispravan broj kartice!

  •  Da biste ispravno uneli vrstu kartice koju posedujete, u okviru polja „Kartice“ možete da pogledate slike svih kartica klikom na polje „Vrste kartica“.
  • Kod polja „Broj kartice“ prilikom registracije kliknite na malu notifikacionu ikonicu u obliku znaka pitanja kako bi vam se pokazali primeri brojeva kartica koji se unose prilikom registracije/aktivacije korisnika.

3. Nakon što ste završili sa popunjavanjem podataka, potrebno je da kliknete na dugme “ Registruj se“ i na email ćete dobiti link za aktivaciju Korisničkog profila.

4. Klikom na link tvoj Korisnički profil postaje aktivan!

*NAPOMENA: Ukoliko koristite email servise poput HOTMAIL ili OUTLOOK, preporučujemo da koristite/napravite nalog na GMAIL ili YAHOO email servisu kako biste mogli da primite e-mail sa linkom za aktivaciju Korisničkog profila.
                                                                                                           

AKTIVACIJA KARTICE

Posle uspešno kreiranog Korisničkog profila, kartica će biti aktivirana nakon odobrenja od strane Korisničkog servisa i tada će korisnik moći da pristupi svim opcijama u svom Korisničkom profilu.

Aktivacija kartica svih korisnika koji su se registrovali na sajtu mojakartica.rs obavlja se u toku radnog vremena (08h-16h) svakog radnog dana (Ponedeljak-Petak) od strane Korisničkog servisa.                                                                                                                                                                                       

KORISNIČKI SERVIS

Adresa: Starine Novaka 1 (prvis sprat), 11000 Beograd, Srbija

Telefon: +381 11 33 49 877

Email: info@mojakartica.rs

Radno vreme:  Ponedeljak – Petak: 08-16h

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

Ponedeljak-Petak
08-16h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada web sajta kha-concepts.combokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada web sajta kha-concepts.combokisha.NET