Popust na ski pass

Evropski omladinski centar je u saradnji sa Skijalištima Srbije omogućio svojim članovima,  studentima i mladima do 30. godina, ekskluzivan popust za predstojeću zimsku sezonu.

Popust od 10% na ski pass u ski centrima Skijališta Srbije (Kopaonik, Zlatibor i Stara planina).   

Da biste ostvarili popust, potrebno je samo da pokažete validnu EYCA/ISIC karticu na prodajnom mestu Skijališta Srbije i uživate u zimskoj avanturi!

Kako bi ugođaj bio potpun a zimska avantura pristupačna i nezaboravna, pripremili smo još zanimljivih popusta i pogodnosti! Prati nas i dalje na mojakartica.rs, FB profilu ‘EYCA&ISIC Benefit kartice‘ ili Instagramu.

Za više informacija o zimskim popustima pretražite naše popuste  ovde.

Iskoristi karticu i uživaj u avanturi  ;)

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 62 10 26 260
+381 63 26 10 26
+381 60 39 96 991

Ponedeljak-Petak
08-16h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET