EYCA prezentacije u učeničkim domovima

decembar 2019.

Jedna od naših najdražih aktivnosti jeste poseta Učeničkim domovima i razgovor sa korisnicima EYCA Učeničkih kartica!
Puno smeha, zanimljivih predloga i poklona obeležilo je naš susret. Bili smo u Ćupriji, Dom Učenika ‘Srećno’ , Kragujevcu, Dom Učenika ‘Artem’ a stigli smo da posetimo i drugare iz učeničkih domova  PTT škole i ‘Karađorđe’ koji se nalaze u Beogradu. 
EYCA Učenička kartica pored mogućnosti za evidenciju prisustva i obroka u učeničkom domu omogućava korisnicima mnoštvo popusta i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope.
EYCA kartica daje mogućnost mladima da učestvuju na različitim konkursima, seminarima i na taj način pospešuje umrežavanje omladine iz čitave Evrope.
Pogledajte kako je bilo a mi vam spremamo utiske iz drugih gradova.

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

Ponedeljak-Petak
08-16h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada web sajta kha-concepts.combokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada web sajta kha-concepts.combokisha.NET