EYCA prezentacije u učeničkim domovima

decembar 2019.

Predstavili smo nov dizajn EYCA učeničke kartice i pogodnosti koje omogućava učenicima domova učenika u Jagodini, Rekovcu i Kragujevcu.

Pozitivna atmosfera, puno pitanja i predloga za nove popuste obeležilo je ovo putovanje.

Podsećamo da je za korišćenje EYCA učeničke kartice za popuste i pogodnosti neophodno aktivirati karticu.

Registracija i aktivacija kartice vrši se u odeljku ‘Mojprofil/aktivacija’. Nakon upisa ličnih podataka i podataka o kartici, Korisnički servis će proveriti i potvrditi aktivaciju.  (više o aktivaciji pogledaj klikom na ‘registracija/aktivacija’)

Do sledećeg putovanja, vaš EOC tim

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

Ponedeljak-Petak
08-16h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada web sajta kha-concepts.combokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. Sva prava zadržana. Dizajn i izrada web sajta kha-concepts.combokisha.NET