Black Friday

specijalna ponuda

Povodom internacionalnog dana popusta poznatog pod nazivom ‘Black Friday’,  Evropski omladinski centar organizuje specijalnu akciju za nove korisnike!

Samo u petak, 29. novembra popust od 50% na izdavanje Evropske omladinske (EYCA) kartice!

Acija važi samo u petak, 29. novembra 2019. na izdavanje EYCA kartice u Korisničkom servisu Evropskog omladinskog centra, Starine Novaka 1 (prvi sprat) Beograd, u periodu od 08- 16h.

Iskoristi priliku, postani član evropske zajednice mladih jer EYCA kartica predstavlja ulaznicu u svet mobilnosti, informisanosti i umrežavanja mladih kroz mnogobrojne pogodnosti i popuste u 42 zemlje Evrope!

Evropska omladinska kartica je međunarodna identifikaciona kartica namenjena mladima između 7 i 30 godina. Kartica pruža brojne pogodnosti i popuste u zemlji kao što su popusti na prevoz, smeštaj, kupovinu, edukativne kurseve, sportske aktivnosti, zabavu i mnogo toga još. Jedna od najvećih pogodnosti je putno osiguranje koje svaki član EYCA kartice poseduje. Takođe, popusti i pogodnosti se mogu koristiti i u drugim zemljama Evrope, jer se projekat EYCA kartice razvija u 42 zemlje Evrope. Mladi, preko kartice, imaju jedinstvenu priliku da se upoznaju sa svojim vršnjacima iz drugih zemalja, da razmenjuju mišljenja i stavove i budu u korak sa evropskim i svetskim tokovima.

Budi i ti deo omladinskog poretka, postani član EYCA-e !

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

Ponedeljak-Petak
08-16h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET