Black Friday

specijalna ponuda

Povodom internacionalnog dana popusta poznatog pod nazivom ‘Black Friday’,  Evropski omladinski centar organizuje specijalnu akciju za nove korisnike!

Samo u petak, 29. novembra popust od 50% na izdavanje Evropske omladinske (EYCA) kartice!

Acija važi samo u petak, 29. novembra 2019. na izdavanje EYCA kartice u Korisničkom servisu Evropskog omladinskog centra, Starine Novaka 1 (prvi sprat) Beograd, u periodu od 08- 16h.

Iskoristi priliku, postani član evropske zajednice mladih jer EYCA kartica predstavlja ulaznicu u svet mobilnosti, informisanosti i umrežavanja mladih kroz mnogobrojne pogodnosti i popuste u 42 zemlje Evrope!

Evropska omladinska kartica je međunarodna identifikaciona kartica namenjena mladima između 7 i 30 godina. Kartica pruža brojne pogodnosti i popuste u zemlji kao što su popusti na prevoz, smeštaj, kupovinu, edukativne kurseve, sportske aktivnosti, zabavu i mnogo toga još. Jedna od najvećih pogodnosti je putno osiguranje koje svaki član EYCA kartice poseduje. Takođe, popusti i pogodnosti se mogu koristiti i u drugim zemljama Evrope, jer se projekat EYCA kartice razvija u 42 zemlje Evrope. Mladi, preko kartice, imaju jedinstvenu priliku da se upoznaju sa svojim vršnjacima iz drugih zemalja, da razmenjuju mišljenja i stavove i budu u korak sa evropskim i svetskim tokovima.

Budi i ti deo omladinskog poretka, postani član EYCA-e !

Black Friday II
Untitled design 2
moja kartica & suma takmičenje
NERADNI DANI
Radno vreme tokom praznika 1
Untitled design 34
Neradni dani
nagradna_igra_danzaljubljenih
puntodevista