Besplatno osiguranje

Zahvaljujući dugogodišnjem partneru UNIQA osiguranju, Evropski omladinski centar sa ponosom ističe jednu od najboljih pogodnosti za korisnike EYCA i Studentske čip kartice:

  • osiguranje od posledice nezgode tokom 24h gde god da se nalaziš!
  • putno osiguranje za neograničen broj putovanja do sume od 5.000 eura!
  • 25% popusta na dodatne zahteve osiguranja u Uniqa poslovnicama.

Više o ovoj pogodnosti pročitajte u našem odeljku ‘Uniqa osiguranje’.Budite bezbrižni na putovanju ili u zimskim avanturama uz EYCA/Studentsku čip karticu!

EVROPSKI OMLADINSKI CENTAR

EOC postoji u Srbiji od 2002. godine i zastupnik je projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) koja pored brojnih beneficija iz različitih oblasti, ima za cilj da se omladinskoj i studentskoj populaciji omogući učestvovanje u mnogim međunarodnim programima čime se podstiče mobilnost i informisanost mladih.

Kao dugogodišnji partner Global Travel Group-e u Srbiji, EOC ima ekskluzivno pravo da učestvuje u razvijanju Internacionalne studentske identifikacione kartice (ISIC) čime se pridružuje mreži svetski jedinstvenog projekta za studente koji je prisutan u preko 120 zemalja sveta.

NAŠE KARTICE

Studentska kartica je osmišljena sa ciljem da podrži mobilnost mladih ljudi i studenata, upoznavanje sa različitim kulturama i učestvovanje u raznovrsnim programima i projektima.

Korisnici kartica mogu ostvariti brojne popuste i pogodnosti u Srbiji i širom Evrope iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta, turizma, zabavno–rekreativnih sadržaja i omladinskih dešavanja.

KONTAKT INFORMACIJE

Starine Novaka 1 (prvi sprat)
Beograd, Srbija

+381 11 33 49 877

Ponedeljak-Petak
10-14h

info@mojakartica.rs
www.mojakartica.rs

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET